The Employment (Испания) – късометражен

В този анимационен филм от Испания, гледната точка на Patricio Plaza ще ви изведе в едно измерение, от което ще бъдете дълбоко удивени колко точно всъщност може да осъзнаете генезиса на понятията общество и икономика.

El Empleo е гениален“- смятат от Кинематограф.“Филмите, които достигат тези високи нива на съзнаване на реалността около нас, трябва да бъдат признавани. Това са едни lifetime уроци, които благодарение на изкуството и свързаността, могат да се разпространяват толкова лесно сред хората и да отварят кръгозора им до едни по-абстрактни гледни точки, от които реалността може да бъде видяна по стряскащо различен начин.“

В El Empleo има един герой. Този герой не прави нищо необикновено. Той прави това, което много хора в реалността правят. Света, в който той съществува подозрително много прилича на този свят, в който живеем. Също така е и абсурден в своята същност. Дори дете на 12 години ще го отхвърли като нелеп. Виж, детето на 6 обаче, няма. Напротив, то вероятно на 12 ще е осъзнало доста повече неща от средностатистическите деца. Ето ви тема за размисъл.

Leave your message